Bewoners

Veerle De Niel

47, echtgenote van Johan en mama van twee dochters: Laura (23) en Eline (14). Zij zijn een bron van inspiratie maar ook een barometer voor mijn carrière- en innerlijke groei.

Ik stel hun steun, onvoorwaardelijke liefde en eerlijkheid dan ook bijzonder op prijs.

Al 13 jaar lang geef ik kleur- en interieuradvies bij Cheops nv in Sint-Pauwels. Het schenkt me voldoening om mensen te helpen om vanuit hun hart vorm te geven aan hun interieur. Uiteindelijk is een echte thuis van groot belang: je komt er tot rust, herlaadt er je batterijen en gunt er anderen een blik op je ziel. Althans zo zou het kunnen zijn…

Maar daarvoor hebben mensen vandaag een extra duwtje in de rug nodig. Enkel een unieke beleving die ze ervaren in lijf en leden, slaagt erin hun scrupules aan de kant te schuiven en ze opnieuw dicht bij hun hart te brengen. Dààr voelen ze wat mooi voor hen betekent en hoe ze daaraan invulling willen geven.

Een proces van 4 jaar schrappen en herschrijven ging vooraf aan de eerste regel van het Pand zestien-verhaal. Een vriendin van me omschreef het groeien, vastnemen en weer loslaten als volgt:

 

Could you imagine that dreams do not function on time

and that forcing them to… is a type of a crime.

Could you imagine that freedom is not here, not today

but when the moment is ready will be coming your way.

 

 

Ik kijk er naar uit om mensen te ontmoeten, te inspireren en zelf geïnspireerd te worden!


logo cheops_hor_pos_4c-1

logo cheops_hor_pos_4c_opt

Cheops is een speciaalzaak voor verf, behang, raamdecoratie en vloerbekleding. In ons eigen naaiatelier verwerken we de mooiste stoffen tot een prachtig eindresultaat. Een nauwkeurige opmeting en plaatsing garanderen al 30 jaar tevreden klanten.

www.cheopsinterieur.be

 

’t wolverhaal

Vanuit mijn liefde voor stijl, schoonheid en kwaliteitsproducten groeide het idee om de breitrend in België wat kracht bij te zetten met kwalitatieve Noorse wol.

Rechtstreeks ingevoerd vanuit Noorwegen, krijgt u  een mooi aanbod aan authentieke wol in verschillende kwaliteiten.

Maar ’t Wolverhaal wil meer zijn dan je wolleverancier: ik streef ernaar de rode draad in je breiverhaal te worden door je te inspireren met originele patronen, je op weg te zetten en te laten bijleren in creatieve workshops en zo het geitenwollensokken-label voorgoed de deur uit te jagen.

Waar beter dan in PAND ZESTIEN in Sint-Niklaas kan dit innovatief project onderdak vinden? Op de eerste verdieping snuister je ongestoord rond in de vele kleuren, kwaliteiten en samenstellingen van het wolaanbod. Natuurlijk sta we ik graag bij met professioneel, creatief advies.

Hou zeker onze info over onze workshops in het oog. Ik verwelkom je graag op één van de volgende…