Supporters

Verhalen die echt raken, schrijf je zelden alleen. Dat geldt ook voor Pand zestien.

De steun, inzet en inspiratie van heel wat mensen hebben mijn idee en concept mee vorm gegeven. Het zijn geen supporters aan de zijlijn. Integendeel, subtiel verweven in kleine en grote hoofdstukken maken ze er integraal deel van uit.

Laat ze ook voor jou een bron van inspiratie zijn!

Signed by me

Je hebt een boodschap en wilt dat die gehoord of gelezen wordt?
Dan ben je bij Signed by me aan het juiste adres: op een blanco blad schrijf ik interviews, artikels, nieuwsbrieven, brochures, webteksten en mission statements.
Kortom, alles wat nood heeft aan een woord.

http://www.signedbyme.be 


tijd en boterhammen met kleur

VERRASSEN, STIL DOEN STAAN, RAKEN zijn de belangrijkste doelstellingen van tijd en boterhammen.

We gaan samen op zoek naar wat je iemand echt toewenst en welke boodschap je echt wilt communiceren. Daar geef ik op een originele manier woorden en een vorm aan.

Het resultaat?
Een intieme, blijvende en vooral persoonlijke attentie die recht naar het hart gaat.

http://tijdenboterhammen.be 


Screen Shot 2015-07-03 at 15.36.24

At Lonely Alien our goal is to „strap ideas to rockets”. In short, we are an accelerator for good ideas. We mainly focus on product development, media and business development. Our clients reach from the pure entertainment side of the market, over to regular enterprises and all the way to NGO’s

http://www.lonelyalien.com


B&C raamdecoratie 25% grijs (m)

Maak jezelf en je huis blij met NIEUWE RAAMDECORATIE!

Onze collecties raamdecoratie zijn geïnspireerd op de nieuwste trends in mode, interieur en lifestyle. Iedere collectie heeft een eigen sfeer en stijl, dat maakt onze raamdecoratie een eyecatcher voor jouw huis.

Wij maken al meer dan 40 jaar raamdecoratie met passie en precies op maat. Elk product wordt met de hand volgens jouw wensen gemaakt en is van hoge kwaliteit.

Wij bieden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige stoffen en materialen, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw raamdecoratie. De raamdecoratie wordt opgemeten en geplaatst door een vakman. En dankzij onze kennis en ervaring maken wij die precies op maat voor ieder raamtype.


Screen Shot 2014-02-09 at 15.56.24

Jo Aerts en Sandrina Van Bauwel zijn 2 dynamische schilders die door hun ervaring, passie en stijlvol werk,
jouw woning de juiste afwerking bezorgen in schilderwerken en behang. Je kan ook steeds terecht bij hen voor het aanbrengen van Mortex.
Al hun werken worden uitgevoerd met hetzelfde eindresultaat: perfectie + inzicht!

http://www.aertebeau.be


logo

http://www.historone.be


logo-2

Orac Decor® is dé referentie voor hoogkwalitatieve en architecturale profielen. Een complete collectie gemaakt door en voor gepassioneerde vaklui. Stielmannen met een logische geest die houden van innovatieve en makkelijk te installeren kwaliteitsproducten. Van plinten en indirecte verlichtingsprofielen over multifunctionele profielen tot en met kroonlijsten met karakter. Eigentijdse kwaliteitsoplossingen, functioneel én decoratief. En op maat van elk project.

http://www.oracdecor.com


Screen Shot 2014-04-18 at 22.38.34

Geboren in Sint-Niklaas, getogen bij uw thuis. Eenvoudig, maar toch design. Duurzaam en aan een redelijke prijs.

Dat is Slim. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en formaten, maar enkel vervaardigd uit kwaliteitsvol aluminium materiaal. Deze nieuwe lijn bloem- en plantenporren zijn geschikt voor binnen én buiten. Echte liefhebbers kunnen hun Slim-pot zelfs laten personaliseren! En welke pot bestelt u?

Bekijk het assortiment binnenkort op www.slimdesign.be

 


 

Logo_Emmeke_DEF

Emmeke Kistemaker woont en werkt in Antwerpen. In haar studio werkt ze aan diverse projecten in textiel. Dit doet ze zowel met de hand als op de brei- en naaimachine.  Daarnaast illustreert ze in opdracht van diverse werkgevers zoals Libelle en Flair en biedt ze haar werk aan via de webshop op www.emmeke.be